3D-tulostus – toimitukset Yläneeltä koko Suomeen

Ota yhteyttä!

Käsityöläisasema Jumista saat myös 3D-tulostuksen palvelut. Voit tilata tuotteet helposti verkkokaupastamme, ja toimitukset onnistuvat Yläneeltä koko Suomeen. Toimimme myös BlueCast-hartsien ja -3D-tulostustarvikkeiden virallisena jälleenmyyjänä.

Toteuta villitkin ideat 3D-tulostuksella

Pajaltamme löytyy tällä hetkellä kaksi LCD-printteriä. Niillä tuotamme valuissa käytettävät printit, prototyypit ja aihiot vulkanoitaviin muotteihin. Käytämme BlueCastin hartseja ja 3D-tulostustarvikkeita. Valuissa hyödynnämme alipaineteknologiaa. Päämateriaaleina käytämme joko pronssia tai 925-hopeaa.

 

 

 

Sepän työt

BlueCast – 3D-mallinnuksesta tuotteeksi

Olemme virallinen BlueCast-hartsien jälleenmyyjä Suomessa. BlueCast on alun perin italialainen brändi, joka valmistaa 3D-tulostustarvikkeita alan ammattilaisille. Yritys on yksi alan suurimmista ja arvostetuimmista toimijoista.

 

BlueCast-tuotteet valmistetaan Italiassa. Valikoima kattaa LCD/DLP-materiaalit ja SLA-teknologiaan pohjautuvat hartsit 3D-printtaukseen. Voit tilata meiltä myös yksittäisiä printtejä sekä pieneriä, valuaihioita ja valmiita tuotteita joko itsellesi, lahjaksi, taikka myyntiin. Kerromme mielellämme lisää tuotteista – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tutustu verkkokauppaamme!

Voit asioida joko käsityöasemalla Yläneellä tai verkkokaupassamme mistä päin Suomea tahansa. Verkkokaupastamme löydät BlueCast-hartsit sekä käsityöaseman sepän ja korutaiteilijan tuotteita.

 

Sepän tuotteisiin kuuluvat taokset raudasta ja ruostumattomasta teräksestä. Korutaiteilijan tuotteisiin kuuluvat puolestaan korvakorut, riipukset ja sormukset. Valmistamme myös uniikkeja mittatilaustuotteita.

Siirry verkkokauppaan