3D-tulostus – toimitukset Yläneeltä koko Suomeen

Ota yhteyttä!

Käsityöläisasema Jumista saat myös 3D-tulostuksen palvelut. Voit tilata tuotteet helposti verkkokaupastamme, ja toimitukset onnistuvat Yläneeltä koko Suomeen. Toimimme myös BlueCast-hartsien ja -3D-tulostustarvikkeiden virallisena jälleenmyyjänä.

Toteuta villitkin ideat 3D-tulostuksella

Pajaltamme löytyy tällä hetkellä kaksi LCD-printteriä. Niillä tuotamme valuissa käytettävät printit, prototyypit ja aihiot vulkanoitaviin muotteihin. Käytämme BlueCastin hartseja ja 3D-tulostustarvikkeita. Valuissa hyödynnämme alipaineteknologiaa. Päämateriaaleina käytämme joko pronssia tai 925-hopeaa.

 

Molemmilla pajan käsityöläisillä on omat mallistonsa ja tuotevalikoimansa, mutta toteutamme myös monenlaisia tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Jos sinulla on mielessä jokin esine, jonka olet aina halunnut toteuttaa, olkoon ajatus kuinka villi tai hullu tahansa, ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään unelmastasi totta!

 

 

 

Sepän työt

BlueCast – 3D-mallinnuksesta tuotteeksi

Olemme virallinen BlueCast-hartsien jälleenmyyjä Suomessa. BlueCast on alun perin italialainen brändi, joka valmistaa 3D-tulostustarvikkeita alan ammattilaisille. Yritys on yksi alan suurimmista ja arvostetuimmista toimijoista.

 

BlueCast-tuotteet valmistetaan Italiassa. Valikoima kattaa LCD/DLP-materiaalit ja SLA-teknologiaan pohjautuvat hartsit 3D-printtaukseen. Voit tilata meiltä myös yksittäisiä printtejä sekä pieneriä, valuaihioita ja valmiita tuotteita joko itsellesi, lahjaksi, taikka myyntiin. Kerromme mielellämme lisää tuotteista – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tutustu verkkokauppaamme!

Voit asioida joko käsityöasemalla Yläneellä tai verkkokaupassamme mistä päin Suomea tahansa. Verkkokaupastamme löydät BlueCast-hartsit sekä käsityöaseman sepän ja korutaiteilijan tuotteita.

 

Sepän tuotteisiin kuuluvat taokset raudasta ja ruostumattomasta teräksestä. Korutaiteilijan tuotteisiin kuuluvat puolestaan korvakorut, riipukset ja sormukset. Valmistamme myös uniikkeja mittatilaustuotteita.

Siirry verkkokauppaan