Yksilölliset korut ja valutyöt Yläneeltä

Ota yhteyttä

Käsityöläisasema Jumissa Yläneellä sijaitsee myös korupaja, josta saat yksilölliset korut ja valutyöt joko itsellesi tai lahjaksi. Valmistamme koruja myös mittatilaustyönä, ja toimitukset onnistuvat kaikkialle Suomeen.

Uniikit hopea- ja pronssikorut

Korutaiteilijamme suunnittelee ja valmistaa kauniita koruja. Löydät valikoimasta sopivat korut sekä arkeen että juhlaan. Kaikki korut syntyvät huolellisena käsityönä.

 

Perinteisen korujen valmistuksen rinnalle olemme ottaneet käyttöön myös 3D-mallinnuksen, jonka avulla pystymme suunnittelemaan entistä monipuolisempia koruja ja muita esineitä. 

 

Korupajan valikoimasta löydät esimerkiksi:

  • kaulakorut ja riipukset

  • sormukset

  • korvakorut

  • rannekorut

  • rintakorut

  • asustekorut.

Kysy lisätietoja

Uniikit korut toiveidesi mukaan

Suunnittelemme yhdessä kanssasi toiveidesi mukaisen, uniikin korun. Jos sinulla on esimerkiksi ajatus unelmiesi vihkisormuksesta, me autamme sinua tekemään siitä totta. Suunnitteluvaiheessa pääset vaikuttamaan korun muotoon ja muihin yksityiskohtiin. Valmistamme jokaisen korun huolellisesti, jotta lopputulos on kaunis ja kestävä. Vaalimme aina korkeaa laatua sekä materiaaleissa että itse työskentelyssä.

 

Korupajamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Tervetuloa ihastumaan koruihin ja kertomaan toiveesi uniikkia tilaustyötä varten! Yksilöllinen korusi voidaan suunnitella ja toteuttaa myös niin, ettei sinun tarvitse tulla käymään pajalla.

Ota yhteyttä

Korutaiteilija Julia von Pfaler

Luovuuden ja käsillä tekemisen palo ajoi Julian vaihtamaan normaalin työelämän metalliartesaanin koulutukseen ja ryhtymään täyspäiväiseksi koru- ja kuvataiteilijaksi. Nyt myymälän yhteydessä sijaitsevassa korupajassa syntyvät uniikit hopeakorut asiakkaille kaikkialta Suomesta.

 

Korupajassamme pääset halutessasi näkemään kauniiden hopeakorujen matkan materiaalista valmiiksi koruksi. Tervetuloa pienryhmissä tai yksin!

Pyydä lisätietoja